Köpvillkor

Betalning via Klarna, där kan du välja kort eller faktura.
Väljer du att betala via faktura eller avbetalning överlåts fakturorna till Klarna Bank AB. Betalning med befriande verkan kan endast ske till deras bankgiro.

Ångerrätt

14 dagars ångerrätt gäller endast våra produkter som inte är livsmedel, meddela oss direkt skriftligen om du ångrar ett köp, datum räknas från avsändardatum + 14 dagar.

Enligt överenskommelse med oss, tänk på att ångerrätten inte gäller livsmedel.

Se konsumentverkets hemsida för mer information.
http://www.konsumentverket.se/vara-omraden/tele-tv-och-internet/handla-pa-internet/efter-kop/angerratt/

Ångerrätt Övriga produkter, ej livsmedel.
Vi svarar med returadress och vidare instruktioner.
Skicka tillbaka varan enligt instruktioner

När vi mottagit varan krediterar vi varan, frakt och fakturaavgift krediteras ej (OBS fraktkostnaden betalas av köparen)

Reklamation

Enligt Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Vid alla typer av reklamationer skall Prime kontaktas innan någon produkt skickas tillbaka. Detta görs via vårt kontaktformulär på hemsidan.

Produkter som returneras skall alltid skickas i originalförpackningen för att klara transporten. Prime tar inget ansvar för produkter som inte skickats i originalemballaget!

OBS! Vi tar endast emot returer som är skickade med Företagspaket, inte Postpaket.

Reservationer

Vi reserverar oss för ev. felaktigheter i information och priser avseende produkter vi säljer. Vi reserverar oss för ändrade pris/sortiment/tillgång av de produkter tillhandahåller. Vi reserverar oss för slutförsäljning på kampanjprodukter och leveransproblem som vi inte kan påverka.

Prime = Prime Nutrition Scandinavia AB

Prästgårdsgatan 6
233 42 SVEDALA